Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: thethings.com

Міська рада штату Айова замінить 14 з 70 лавок у пішохідному центрі міста біля публічної бібліотеки на нові, де немає підлокітників, повідомляє The Things.

Ініціатором оновлення виступила вірянська громада «Католицький робітничий дім міста Айови», що займається допомогою бідним. Вони запропонували місту оновити лавки, на яких бездомним було б зручно лежати. Ті ж лавки, які стоять у парку зараз, вони назвали anti-homeless (анти-безпритульними).

Таким чином, «Католицький робітничий дім міста Айови» запропонував втілити ідею створення громадського постору, який буде привітним для всіх, каже Ніколь Новак, одна з організаторок «Католицького дому». Ідея оновлення лавок спричинила дискусію та мітинги. Мітингарі брали з собою ковдри та спальні мішки, щоб «полежати» на старих лавках.

Фото: thethings.com

Кейді Герлах, директор стратегічного відділу управління ресурсами «Shelter House», заявив, що гроші, виділені на лавки, можна було б краще витратити іншими способами, щоб допомогти бездомним. Але організатори «Католицького дому» продовжують наполягати на своєму, зазначаючи, що проблема лавок в цілому привернула увагу до проблеми бездомності в місті.

Читайте також: Як Київ має вирішувати проблеми бездомних та до чого тут архітектура?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button