Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Кличко тримає макет пам’ятника-фонтана архістратигу Михайлу. Фото: Юлия Вебер / «Бабель»

У Києві може з’явитися новий пам’ятник-фонтан архістратигу Михайлу біля Михайлівського собору, що на Володимирській гірці. Віталій Кличко показав макет майбутнього дванадцятиметрового пам’ятнику в інтерв’ю виданню «Бабель».

«Буде дуже красиво», – додав Кличко.

Мер також поділився планами інших оновлень: у співпраці з компанією Doppelmayr оновлять вагони фунікулеру, розповів про проєкт розвитку  «маленького» Діснейленду на Гідропарку, та встановити флагшток з головним прапором України, до кінця року має запрацювати «новий» кінотеатр «Київ».

Читайте також: Благодійний фонд Кличка та Ніконова збудує флагшток біля Батьківщини-Матері та пішохідний міст на Оболоні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button