Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: kiev.klichko.org

Капітальний ремонт кінотеатру «Київ» триватиме «максимум рік», заявив мер Віталій Кличко, повідомляє Укрінформ.

Кличко та чиновники Київради оглянули 27 листопада приміщення кінотеатру, який досі не працює після зміни орендаря. Перед будівлею зібралися кількадесят протестувальників, які вимагають поновити роботу кінотеатру.

Хто платитиме за капітальний ремонт, поки не вірішили. Можливо, це будуть гроші міського бюджету, можливо приміщення ремонтуватимуть коштом орендаря. Компанія «Сінема-Центр», яка зараз орендує будівлю, пропонувала зменшити оренду майже вчетверо в рахунок капремонту.

Вища вартість оренди, власне, й була головним аргументом КМДА щодо неподовження договору з попереднім орендарем. Той сплачував 47 тисяч гривень на місяць, нинішній – понад два мільйони. За словами Кличка, столиця вже отримала за новим договором близько 10 мільйонів гривень.

Фото: kiev.klichko.org

Однією з цілею виїзного засідання чиновників було показати журналістам поганий стан приміщень. Раніше експертиза дійшла висновку, що будівля кінотеатру «Київ» наразі перебуває у непридатному до використання стані.

«Сінема-Центр» планує збільшити кількість зал кінотеатру з трьох до п’яти. Зараз у приміщенні на першому поверсі, яке проєктувалося як дитяча кінозала, розташовано піцерію «Містер Кет».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button