Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: надані компанією «Біосфера»

Smile baby стануть першими на ринку вологими серветками для дитячої гігієни від українського виробника. Вони виготовлені з бавовняного волокна, що повністю розкладається. Серветки стануть ще одним продуктом у категорії GoGreen, яку випускає корпорація «Біосфера».

Повідомляють, що зо своїми споживчими властивостями нові серветки м’які та міцні, містять гіпоалергенний лосьйон, що на 99% складається з води. Зазначають, що його складові безпечні для дитячої шкіри.

Втім, хоча серветки й розкладаються, на виробництво бавовни все ще витрачається велика кількість води.

«Відмова від продуктів нафтопереробки, мінімізація їх використання при виробництві одноразової продукції – загальносвітовий тренд, який буде тільки зміцнюватися. «Біосфера» бачить свою роль в тому, щоб формувати цей тренд в Україні та прищеплювати культуру усвідомленого споживання. Наша програма GoGreen буде виконувати ще й освітню функцію. Ми плануємо проводити інформаційні кампанії і розповідати про властивості і переваги натуральних і екологічних продуктів. Програма включатиме маркування продукції знаком GoGreen, щоб її можна було легко ідентифікувати на полиці», – коментує керівник бізнес-напрямку Hygiene корпорації «Біосфера» Олександр Лавров.

Серветки вже можна знайти в українських роздрібних мережах і онлайн-магазинах.

Фото: надані компанією «Біосфера»

Раніше «Біосфера» представила перші в Україні біорозкладні і придатні до компостування пакети для сміття, при виробництві яких не використовують поліетилен. Корпорація планує і далі розширювати серію продуктів GoGreen з матеріалів, що будуть завдавати мінімальної шкоди навколишньому середовищу.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button