Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Biosphere Corporation

Корпорація «Біосфера» запустила серію екологічних пакетів для сміття, які компостуються. Про це компанія повідомила на своїй сторінці в Facebook.

У виробництві пакетів Go Green не використовують поліетилен. Пакети на 40% складаються з сировини, отриманої з відновлювальних джерел природного походження, зокрема, з кукурудзяного крохмалю.

За даними компанії такий пакет розкладатиметься шість місяців (у спеціальних умовах для компосту). Розробники гарантують, що пакети повністю біорозкладні.

Із 20 січня пакети для сміття Go Green торгової марки «Фрекен БОК» мають з’явитися на полицях в супермаркетів «АТБ». Незабаром обіцяють появу біорозкладних пакетів на ринку і в більшості роздрібних мереж та онлайн-магазинів.

Фото: Biosphere Corporation

«Наші пакети для сміття з використанням переробленої сировини нікуди не зникнуть, сортування і переробка дуже важливі при управлінні відходами. Але біорозкладні пакети стануть наступним проривним кроком у підтримці світових еко-трендів. Тепер в наших з вами руках турбота про майбутнє», _ пояснює корпорація «Біосфера».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button