Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23647 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Jo Szczepanska, Unsplash

11 березня завершилося подання проєктів на Громадський бюджет Києва.

Загалом було подано 1752 проєктів на загальну суму понад 916 мільйонів гривень. Близько половини цієї суми припадає на 295 великих проєктів. Торік на Громадський бюджет подали понад 2000 проєктів.

Серед 843 лідерів, які розробляли і реєстрували проєкти, – жінок і чоловіків майже порівну.

Інфографіка: Kyiv Smart City

Найбільше проєктів подавали у категорії освіта і громадянське суспільство. Також чимало пропозицій за напрямками спорт і ЖКГ.

Зокрема, ми писали про проєкт облаштування наземного пішохідного переходу через проспект Перемоги біля станції метро «Політехнічний інститут».

Інфографіка: Kyiv Smart City

Протягом восьми тижнів пропозиції розглядатимуть органи міської влади і визначатимуть, чи є можливість та доцільність реалізації проєкту. На початку червня проєкти, які отримали позитивний висновок, запропонують до відкритого голосування.

Нагадаємо, торік на Громадському бюджеті перемогли проєкти зі встановлення дефібриляторів у метро. Цьогоріч у КМДА повідомили, що встановлять дефібрилятори на 52 станціях замість 20, як спершу планувалося.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button