Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: bychykhin, facebook.com/airportkiev

Рада національної безпеки і оборони ухвалила рішення про закриття кордонів для іноземних громадян на два тижні у зв’язку з пандемією коронавірусу COVID-19. Про це оголосив на брифінгу секретар РНБО Олексій Данілов.

«Через 48 годин наша країна закриє кордон для іноземних громадян. Через два тижні залежно від того, як буде розвиватися ситуація, ми на Раді національної безпеки і оборони будемо приймати наступне рішення», – заявив він.

Хоча рішення не поширюється на громадян України, РНБО просить українців обмежити закордонні поїздки.

«Усі громадяни України, які перебувають за кордоном, зможуть повернутися. Але (якщо повертаються з тих країн), у яких вирує коронавірус, вони будуть проходити певні процедури обсервації. За тиждень усі пункти пропуску мають бути забезпечені експрес-тестами. Всі матимуть можливість їх пройти», – також повідомив він.

Низка країн Європи запровадила такі ж заходи У Чехії заборона на в’їзд іноземних громадян та виїзд громадян Чехії набуде чинності з 16 березня. У Словаччині кордони закрито з 12 березня.

11 березня Всесвітня організація охорони здоров’я оголосила поширення коронавірусу COVID-19 як пандемією. У Києві та Україні від 12 березня запроваджено карантин, який триватиме три тижні.

Станом на 13 березня в Україні зареєстровано три лабораторно підтверджених випадки зараження новим коронавірусом, одна з хворих померла.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button