Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23275 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Трюдо розмовляє з лідерами Великої сімки. Фото: facebook.com/JustinPJTrudeau/

Прем’єр Канади Джастін Трюдо разом із родиною вже більш як тиждень перебуває на самоізоляції через пандемію коронавірусу, повідомляє Today’s Parent.

Йому самотужки доводиться давати раду з трьома своїми дітьми, оскільки в його дружини Софі було виявлено коронавірус COVID-19 і з того часу вона ізольована від решти родини в окремій частині будинку.

На щастя, діти Трюдо вже достатньо дорослі, щоб не потрібно було бігти міняти підгузки посеред онлайн-конференції. Адріанові шість років, Еллі-Грейс – 11, Ксавьє – 12.

Фото: facebook.com/JustinPJTrudeau/

У неділю 22 березня Трюдо звернувся до всіх канадських дітей з подякою за зусилля, які вони роблять, допомагаючи батькам та пристосовуючись до нового життя без школи, дитячих майданчиків, прогулянок із друзями. Він розповів, що його діти дивляться багато фільмів і мультиків, але сумують за товаришами.

Під час глобального карантину багатьом батькам доводиться працювати з дому в оточенні своїх дітей. Саме тому нову хвилю популярності отримало відео з політологом Робертом Келлі, в кабінет якого вриваються діти під час ефіру на BBC. У пресі відео називали комедійним золотим стандартом.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button