Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Українське представництво ІКЕА планує вже найближчим часом запустити онлайн-продажі, повідомляє координатор бізнес-клієнтів компанії Ігор Іус.

«ІКЕА зрозуміла, що український покупець дуже еластичний і більше пристосований до інтернет-покупок, ніж безпосередньо в традиційному магазин», – зазначає він.

На офіційну сторінку IKEA Ukraine вже почали завантажувати товари. Можливості їх купити поки немає, але є інформація щодо вартості.

За його словами, ІКЕА Україна вже підписала договір оренди з ТРЦ Blockbuster Mall, проте у зв’язку з пандемією коронавірусу невідомо, коли саме відбудеться відкриття магазину в Києві.

Раніше в компанії повідомляли, що київський магазин працюватиме у новому форматі, з акцентом на онлайн-продажі.

Подібний формат планують утілити у Відні: придбані товари доправлятимуть покупцям зі складів. Магазин спроєктовано передусім як місце, де можна побачити та протестувати меблі вживу, що неможливо зробити онлайн. При цьому магазин у Відні не матиме паркінгу, адже покупцям не буде потрібно самим вивозити товари.

Водночас офіційно компанія IKEA пізніше частково спростувала цю інформацію: «Ця інформація була поширена через приватні канали у соціальних мережах, і вона жодним чином не відображає офіційну позицію компанії».

Разом із тим, коментують в IKEA, компанія підтверджує свою прихильність Україні і планує якнайшвидше зробити асортимент товарів з доступним якомога більшій кількості українців: «Наразі ми активно працюємо над виходом на український ринок через відкриття Інтернет-магазину. Попередній перегляд сайту доступний за адресою www.ikea.ua, з актуальними на сьогодні цінами та асортиментом. Наразі ми робимо все можливе, щоб найближчими днями офіційно запустити онлайн-продажі в Україні».

Фото: ikea.com/ua/uk

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button