Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Шведська компанія IKEA змінила свої плани щодо виходу на український ринок, вирішивши наразі не відкривати анонсований ще в 2018 офлайн магазин у Києві. Натомість компанія заявила про те, що поки що буде присутня на українському ринку лише онлайн.

«Залишаючись повністю відданою своїй візії – створювати краще повсякденне життя для багатьох людей – IKEA рада поділитися оновленою інформацією про свої плани щодо виходу на український ринок. Для того, щоб якнайшвидше зробити асортимент функціональних товарів IKEA з привабливим дизайном і цінами доступним якомога більшій кількості людей в Україні, компанія вирішила спершу запустити електронну комерцію», – повідомили «Хмарочосу» представники компанії.

Інтернет-магазин планують запустити навесні 2020 року.

Раніше перший в Україні магазин товарів для дому IKEA планували відкрити в ТРЦ Blockbuster Mall неподалік від метро «Почайна». Потім відкриття магазину кілька разів відкладали.

«Водночас IKEA підтверджує свою прихильність Україні і планує відкрити перший фізичний магазин у Києві якнайшвидше, після запуску електронної комерції», – наголосили у прес-службі компанії.

Раніше компанія відтермінувала відкриття заводу на Львівщині, оскільки український ринок поки не готовий до вимог компаній світового рівня.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button