Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Активна громада розробила проєкт реконструкції скверу на вулиці Бульварно-Кудрявській, 29 у Шевченківському районі. Візуалізації опублікувала депутатка Київради Ольга Балицька.

«Бульварно-Кудрявська вулиця поступово перетворюється на загазоване, вщент забите машинами місце. І ситуація буде ще погіршуватися, адже 14 висоток на місці знищеного забудовником Сінного ринку ще не введено в експлуатацію, а це тисячі нових мешканців і тисячі нових автомобілів. Нові сквери та парки у мікрорайоні за таких умов – на вагу золота», – зазначила вона.

Запропонований громадою проєкт передбачає озеленення, встановлення гойдалок, спортивного тренажеру, пісочниць і вбудованих батутів.

Балицька вважає, що вже готовий проєкт дозволить місту зекономити гроші. Звісно, його мають перевірити та підтримати профільний департамент та районна адміністрація.

Депутатка зазначила, що для реконструкції потрібно передусім залучитися підтримкою екологічної комісії Київради, вирішити питання про фінансування, подолати шлях між номінальним виділенням грошей та фактичним їх отриманням розпорядником тощо. Балицька запевнила, що вже спрямувала запити на інформаціію, яка потрібна для розгляду цього питання на комісії Київради.

Також, за її словами, у даному випадку необхідно вирішити питання щодо незаконно збудованих гаражів на цій земельній ділянці.

Як приклад Балицька навела історію з Павлівським сквером, концепцію реконструкції якого архітектори та ландшафтні дизайнери презентували ще у 2016 році, і її досі не реалізовано.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button