Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23545 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На вулиці Предславінській у Печерському районі, неподалік від Палацу «Україна», провалився під асфальт трактор комунальників, повідомляє Київ Оперативний.

На початку травня комунальники Печерського району повідомляли про провал асфальту на Кловському узвозі. Тоді прорвало трубу мереж «Київводоканалу».

«На жаль, цей випадок не є виключенням, а прикрою практикою, адже не минає і дня, щоб у тому чи іншому районі міста через зношеність інженерних мереж не відбулася аварія і, як наслідок, чергова руйнація покриття проїжджої частини або тротуару», – нарікали у ШЕУ Печерського району.

Чи не наймасштабніший прорив тепломережі стався у січні 2020 року – на Либідській площі. Тоді гарячою водою затопило два поверхи ТРЦ Ocean Plaza, опіки дістали 10 осіб, сімох із них шпиталізували. Також два роки поспіль трубу проривало на розі вулиць Шота Руставелі та Саксаганського.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button