Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В Києві закривається одна з найстаріших мереж закладів швидкого харчування Pizza Celentano, підтвердив НВ власник мережі Максим Храмов.

Зараз у Києві залишилася одна піцерія, ще одна – в Борисполі. Вони невдовзі закриються. Раніше в столиці налічувалися 45 ресторанів мережі.

У коментарі LIGA.net Храмов повідомив, що закриття мережі не пов’язане з карантином.

«У Києві вже давно дуже гостра конкуренція в кежуал сегменті. Celentano проходив у столиці два рестайлінги. Перший 10 років тому, коли вперше спробували обслуговування офіціантами і більш преміальну подачу, другий – п’ять років тому, коли відкрили Celentano Ristorante з вищим рівнем продукту і сервісу. Але сьогодні з огляду на безліч причин комерційний потенціал тих змін у Києві вичерпався», – пояснює він.

Храмов запевнив, що за кілька років до Києва повернеться Celentano Ristorante, у повністю іншому форматі.

Мережу Pizza Celentano заснував львівський ресторатор Марк Зархін. Першу піцерію він відкрив у 1998 році у Львові. Заклади набули значної популярності, у них навіть святкували весілля. Через двадцять років в Україні працювало понад 150 ресторанів мережі.

Читайте також: Нова інтернет-радіостанція занурить слухачів у музичну атмосферу 90-х

Фото: facebook.com/pizzacelentano

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button