Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Київські маршрутники вимагають від КМДА припинити роботу сервісу Uber Shuttle. Про це йдеться у відкритому листі Асоціації перевізників Києва та Київської області.

Приватні перевізники заявляють, що Uber Shuttle здійснює перевезення без будь-яких дозвільних документів «на 22 самовільно відкритих маршрутах». Кількість задіяних автобусів складає понад 400.

Маршрутники нарікають, що діяльність Uber Shuttle призводить до перерозподілу пасажиропотоків та щоденно завдає їм значних збитків.

«Просимо вжити дієвих заходів для припинення нелегальних перевезень автобусами брендованими сервісом Uber Shuttle», – йдеться у заяві.

Асоціація об’єднує компанії «Союз-Авто», «Кийтранс-2005», «Універсал-Транс», «Транс Груп», «Парк», «Радонь», «Транс-сіті», «Базальт», «Д-М Київтранс», «Політехавто-Б». Разом їхній рухомий склад становить понад 75% ринку маршруток Києва та області.

Uber Shuttle запустили у травні 2019 року. Під час карантину Uber Shuttle трансформували у сервіс Shuttle Heroes, який був безкоштовним для медиків. Shuttle має поновити роботу в Києві з першого червня.

Нагадаємо, сервіс доставки їжі Uber Eats припинить роботу в Україні з третього червня.

Фото: Uber

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button