Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Райдшеринговий сервіс Uklon встановив на сторінці Facebook райдужну аватарку на підтримку КиївПрайду.

«Ми вирішили цією тимчасовою аватаркою підтримати KyivPride, який відіграє важливу роль як в Україні, так і в світі. Адже вважаємо питання рівності важливими для суспільства, хочемо привернути до них увагу і не залишаємося осторонь, як і більшість брендів по всій планеті», – зазначає пресслужба Uklon.

«Чому ми змінюємо аватарку саме зараз? Щороку в червні по всьому світу проводяться різні заходи як спосіб визнати вплив ЛГБТ-спільноти. Ми вважаємо важливою можливість мирно протестувати і підвищувати політичну обізнаність про актуальні проблеми, які стоять перед суспільством. Сподіваємося на ваше розуміння і підтримку», – додають у компанії.

У KyivPride привітали позицію Uklon та закликали користувачів Facebook писати компанії слова підтримки.

«Свідома позиція свідомого бізнесу. Давайте подякуємо Uklon за підтримку рівних прав для усіх українок та українців», – пишуть у громадській організації.

Торік Uklon запустив до Дня закоханих дружню до ЛГБТ+ рекламу з зображеннями як гетеросексуальних, так і гомосексуальних пар.

Нагадаємо, цьогоріч традиційний ПрайдТиждень розширили до ПрайдМісяця – із 17 травня до 21 червня. Програму ЛГБТ+ подій завершить Марш рівності, який заплановано на 21 червня.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button