Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23475 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На Трухановому острові в Києві триває реконструкція вхідної зони з площею, яку завершать за місяць-півтора, повідомив міський голова Віталій Кличко в ефірі програми «Голос народу».

«Труханів острів ми зараз приводимо в порядок. Зараз ідуть роботи, і протягом місяця, максимум півтора, ми вже відкриємо вхідну групу. Коли з правого на лівий берег на Труханів острів заходиш – буде стояти велика пергола (навіс – ред.), велика площа. Ми прибрали там МАФи і робимо зону відпочинку», – повідомив Кличко.

Оновлювана зона «Центральна» займає 17,7 гектара. Там плануют влаштувати душову з роздягальнею, майданчики для настільного тенісу, скеледром, мотузкове містечко, дерев’яну терасу та артоб’єкти.

Тендер на виконання робіт виграла компанія «Будмонтажсервіс I», яка фігурує у порушеній проти «Київзеленбуда» кримінальній справі. Реконструкція коштуватиме 130 мільйонів гривень. Згідно з умовами тендеру, підрядник має завершити роботи до кінця 2021 року.

У квітні депутат Київради Олександр Пабат у зверненні до КМДА зазначав, що Труханів острів не виглядає об’єктом, що потребує невідкладних ремонтних робіт у часи коронавірусної кризи.

Нагадаємо, КМДА планує збудувати канатну переправу через Дніпро, яка сполучить Труханів острів із Аркою Дружби народів.

Фото: Людмила Музиченко, facebook.com/lyuda.shkoda

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button