Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 280 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Діджей Влад Фісун зіграв сет у порожньому комплексі Мистецького арсеналу, який травнслювали в ефірі Радіо Аристократи.

Свій виступ він назвав музичним маніфестом, який закликає до офіційного прослуховування музики українських виконавців, аби їх фінансово підтримати. У часи пандемії коронавірусу, коли чимало культурних установ закрито на карантин, музикантам як ніколи потрібна підтримка.

Зокрема, закритим і порожнім залишається Мистецький арсенал, куди раніше щодня приходили тисячі відвідувачів – на виставки, концерти, тижні моди, фестивалі тощо. Зокрема, цьогоріч довелося скасувати такі масштабні події, як Книжковий арсенал.

Одночасно з трьох вінілових програвачів Влад Фісун грав платівки таких українських артистів, як DZ’OB, Vadim Griboedov, Voin Oruwu, Nastia, Hidden Element, а також релізи лейблів Aby Sho Mzk, Tvir, Kultura Zvuka, Eleatics Records, Rhythm Büro Records, Artreform, Propaganda Records тощо.

«Для себе я назвав цей сет на трьох програвачах “тризуб”. Три джерела звуку іноді буквально колють слухача, не дають йому нудьгувати в музичній рутині. Ця техніка дозволяє грати, наприклад, однакові пластинки з ефектом інтерференції, або робити переходи такими заплутаними, що навіть автори не завжди зрозуміють, де саме звучить їхгній трек», – зазначив Влад.

Торік Влад Фісун зіграв сет у Чорнобильській зоні відчуження. Виступ транслювався на 40 країн світу.

У березні Кабмін заявив про скорочення фінансування української культури через коронавірусну кризу. Зрештою фінансування Міністерства культури урізали на 7 мільярдів гривень із 15. Наприкінці травня про банкрутство оголосив Центр Довженка.

Фото: скріншот відеозапису, YouTube

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button