Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23587 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/classicpicnickyiv

24 серпня у День Незалежності в парку Шевченка відбудеться трансляція концерту класичної музики від відомих українських колективів.

Подію організує культурна ініціатива Сlassic Picnic від благодійного фонду Марії Дідковської «Відкрита музика міста».

В умовах карантину організатори вирішили провести концерт у новому форматі. Вже зараз музиканти роблять записи під керівництвом режисерки Олені Савчук.

У день події о 19:00 концерт почнуть транслювати на великому екрані в парку Шевченка, куди зможуть прийти слухачі в масках, дотримуючись безпечної дистанції. Крім того, трансляція відбуватиметься на офіційній Facebook-сторінці Classic Picnic та порталі Jetsetter.ua.

До ініціативи долучилися Національна заслужена академічна капела України «Думка», Національний академічний симфонічний оркестр України, Харківський національний академічний театр опери та балету імені Лисенка, Львівська національна філармонія, Академічний камерний оркестр «Віртуози Львова» та Національний одеський філармонічний оркестр.

Читайте також: Барселонська опера відкрила сезон, зігравши концерт для рослин

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button