Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23602 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Щорічний фестиваль вина та сиру Kyiv Food and Wine Festival цьогоріч відбудеться в останні вихідні серпня в мистецькій галереї LAVRA, що на вулиці Лаврській, 7В.

«Цього року фестиваль проводимо значно раніше, ніж зазвичай, і це — дати, коли більшість малих та сімейних виноробів зайняті збором та переробкою нового врожаю, і, на жаль, не матимуть змогу взяти участь у фестивалі. Але, незважаючи на певні особливості, винний маркет фестивалю обіцяє бути дуже цікавим, і, окрім давніх фаворитів, ми презентуємо нашим гостям “нові обличчя” і нові цікаві активності», — розповів засновник Kyiv Food and Wine Festival Сергій Клімов.

Відвідувачі зможуть скуштувати вина українських виноробів нового сезону, а також вина Італії, Франції, Іспанії та Азербайджану. Під час фестивалю працюватиме школа вина з безкоштовними лекціями та дегустаціями від відомих сомельє та експертів, а також відбудуться Wine Games та устричний баттл. У неділю, 30 серпня, з виноробами-учасниками фестивалю можна буде поспілкуватися у барі Like a Local’s на Подолі під час аfterparty.

Щодо безпеки відвідувачів, то організатори наголосили на дотриманні всіх офіційних рекомендацій МОЗ: кількість гостей на локації обмежать, обов’язковою умовою буде вхід та носіння маски на території фестивалю, за виключенням часу споживання їжі чи вина. На території розмістять достатню кількість антисептиків у всіх зонах контакту, можна буде придбати й додаткову маску. У вартість квитка включений персональний дегустаційний бокал та доступ до дегустацій вин та сирів на один день.

Обкладинка: фото з архіву Kyiv Food and Wine Festival

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button