Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Sony

Ігрова система PlayStation 5 надійде у продаж в Україні 19 листопада.

Ціна PlayStation 5 Digital Edition на українському ринку складатиме 13 тисяч гривень, а PlayStation 5 з дисководом Ultra HD Blu-ray – 16 тисяч гривень. Консоль вже з’явилася в деяких українських онлайн-магазинах саме за цією ціною, з позначкою «очікується поставка».

Компанія Sony також додала низку нових ігор для PS5: Devil May Cry 5, Final Fantasy XVI, Five Nights at Freddy’s Security Breach, Hogwarts Legacy та нова гра серії God of War.

Ексклюзиви для PlayStation 5 на час запуску коштуватимуть від 1700 гривень до 3000 гривень. Версії кількох із цих ігор – Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Sackboy A Big Adventure і Horizon Forbidden West – вийдуться також і на PlayStation 4. Вони міститимуть безкоштовне оновлення для обох консолей PS5, якщо власник вирішить перейти на нову версію приставки.

Вартість ігор, які будуть доступні у день запуску ігрової консолі, буде такою: Demon’s Souls – 2300 гривень, Destruction AllStars – 2300 гривень, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales – 2000 гривень, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition – 2300 гривень, Sackboy A Big Adventure – 1700 гривень. Гра Astro’s Playroom буде передвстановлена на PS5.

Sony також оголосила ціни на аксесуари до PS5: бездротовий контролер DualSense коштуватиме 2100 гривень, гарнітура для 3D-звуку – 3000 гривень, HD-камера для запису ігор – 1800 гривень, пульт і зарядна станція для геймпадів – по 900 гривень.

Sony презентувала нову гральну консоль PlayStation 5 з футуристичним дизайном 12 червня. Перша консоль PlayStation вийшла 25 років тому, започаткувавши епоху домашніх 3D-ігор.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button