Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: ТРЦ «Оазис» (facebook.com/levent.oral.52)

Вчора, 21 вересня, в столичному ТРЦ Oasis в Оболонському районі співробітники охоронної служби напали на кур’єрів сервісу Raketa, які привезли доставку. Кур’єрів безпричинно заблокували в ліфті, після чого проти них застосували, імовірно, газовий балончик, повідомляє пресслужба сервісу, яка опублікувала відео нападу.

Постраждалі отримали хімічні опіки очей, шкіри та слизових оболонок, наразі вони знаходяться на амбулаторному лікуванні. У компанії зазначили, що докладатимуть максимум зусиль, щоб допомогти притягнути до відповідальності винних, а також забезпечити безпеку кур’єрів у майбутньому. Постраждалі вже написали заяви в правоохоронні органи, також до справи долучені юристи Raketa.

Користувачі соцмереж пишуть, що на ліфтах в ТРЦ з’явилися таблички – вхід кур’єрам заборонено. Раніше там заборонили безкоштовно користуватися туалетами.

Будівництво триповерхового ТРЦ Oasis над станцією метро «Героїв Дніпра» в Києві почалося в 2016 році. Раніше там було модерністське кільце, яке утворювали виходи з підземки. За радянських часів тут був сквер із лавками-півколами. Потім кільце перетворили на суцільну асфальтовану зону, де згодом скупчилися точки зі стихійною торгівлею.

Будівництво ТРЦ викликало супротив ініціативних мешканців Оболоні. У 2016 році люди перекривали рух транспорту та вимагали припинити забудову. Також місцеві фіксували тріщини, що утворювалися у вестибюлях та переходах станції метро. Тоді начальник Київського метрополітену Віктор Брагінський запевняв, що будівництво ТРЦ не несе загрози підземці, інвестиційний конкурс на реалізацію було проведено ще в 2003 році, і забудовник має всі дозвільні документи.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button