Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: t.me/dobkinmm

23 вересня Михайло Добкін, який був міським головою Харкова з 2006 до 2010 року, а також членом Партії регіонів, повідомив, що не балотуватиметься на посаду мера Києва. Натомість він подав документи на реєстрацію на посаду харківського міського голови.

«Воїстину кажуть: людина міркує, а Бог порядкує, – прокоментував Добкін. – Не хочу тут багато писати про мотиви і причини такого рішення. Скажу лише одне: бажаю Геннадію Кернесу якнайшвидшого одужання і повернення до рідного Харкова».

Також він звернувся до киян: «У нас іще все попереду».

Тим часом чинний мер Харкова Геннадій Кернес хворіє на коронавірус. 10 вересня його шпиталізували з двостороннім запаленням легень, а 16 вересня перевезли лікуватися до Німеччини, у клініку «Шаріте».

Сьогодні, 23 вересня, «Блок Кернеса — Успішний Харків» висунув кандидатуру Кернеса на посаду міського голови Харкова на місцевих виборах, які мають відбутися 25 жовтня.

Також на посаду мера Харкова претендує Олександра Нарижна – архітекторка, урбаністка та перша проректорка Харківської школи архітектури.

Нагадаємо, у липні Добкін продемонстрував наміри іти на вибори в Києві за допомогою проморолику, в якому постав у байкерській шкіряній куртці на мотоциклі Indian.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button