Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/zelenbud

«Київзеленбуд» запропонував жителям Києва долучитися до озеленення міста. Для цього створили інтерактивну мапу локацій, в яких пропонується висаджувати дерева й кущі.

Карта містить понад 50 локацій, для кожної з яких прописано перелік і кількість рослин, їхні параметри. Також вказано контакти відповідальних осіб, з якими можна зв’язатись і узгодити всі деталі.

«Ви обираєте локацію, де хочете висадити рослини, консультуєтеся із нашими фахівцями, узгоджуєте деталі, купуєте посадковий матеріал з відповідними параметрами. Ми ж допоможемо правильно посадити дерева та кущі», – пояснює «Київзеленбуд».

Наприклад, на бульварі Тараса Шевченка за бажання можна висадити 37 тополь, а на Деміївській площі – 10 сосен.

Підприємство наголошує, що саджанці мають відповідати зазначеним вимогам. Так, саджанці тополь на бульварі Шевченка мають бути щонайменше 2,5 метра заввишки.

Читайте також: У Київзеленбуді заявили, що рівень озеленення в Києві вдвічі перевищує норму

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button