Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Bill Oxford, Unsplash

Двоє чоловіків на автомобілі виїхали на пішохідну зону та викрали пішохода після того, як той зробив зауваження, повідомляє пресслужба прокуратури Києва.

Слідство встановило, що конфлікт почався на одній із центральних вулиць Києва. Автомобіль BMW виїхав на пішохідну зону, й перехожий – 21-річний хлопець – зробив зауваження водію та пасажиру.

Чоловіки зупинили автомобіль, схопили хлопця та силою заштовхали у салон. Погрожуючи пістолетом, вивезли у відлюдне місце. Там хлопця катували: «завдали численних тілесних ушкоджень, здійснювали щодо нього принизливі дії, розірвали його верхній одяг». Все це знімали на мобільний телефон.

Насамкінець приставили ніж до шиї хлопця, змусили його прощатися з життям, здійснивши при цьому постріл холостим патроном біля його голови, повідомляє прокуратура.

Правоохоронці встановили особи зловмисників. Прокуратура №6 завершила досудове розслідування щодо одного з них, 30-річного жителя Одеської області, громадянина іншої держави. Його звинувачують у викраденні людини з метою катування і погрозах убивством. Спільника оголосили у розшук.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button