Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Свідок показує на манекені, де знайшов тіло пані Нікаело. Фото: facebook.com/artem.shevchenko.9

30 вересня у Києві загинула співробітниця посольства США Санвер Нікаело. Її знайшли непритомною, з травмою голови, на залізничних коліях біля вулиці Толбухіна, що неподалік від парку «Нивки» та будівлі посольства. Жінку доправили до лікарні, де вона згодом померла.

Поліція розслідує смерть Санвер Нікаело як умисне вбивство – повідомляється про потенційного підозрюваного, його шукають. Це чоловік, якому на вигляд 30-40 років, зріст 190-200 сантиметрів, одягнутий у чорні шорти, темно-сині кросівки та футболку, з темним волоссям, коротко підстриженим по боках.

Водночас директор департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко заявив, що не виключено й нещасний випадок.

«Тіло було у спортивному одязі і у навушниках. Загибель таких необачних пішоходів внаслідок травмування потягом – не рідкість на залізниці», – зазначив він.

Джерело у правоохоронних органах повідомило Цензор.НЕТ, що у співробітниці посольства на потилиці була глибока – близько чотирьох сантиметрів – рана.

The Guardian повідомляє, що загибла Санвер Нікаело була дружиною дипломата і виконувала у посольстві роботу, не пов’язану з зовнішньою політикою.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button