Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/kateryna.glimbovska

Катерина Глімбовська балотується першим номером від партії «Батьківщина» в 11-му окрузі (Святошинський район).

32-річна Глімбовська – дружина ексголови ДФС Романа Насірова та донька забудовника Олександра Глімбовського. Вона є директоркою фірми Altis Ltd, яка входить до холдингу «Альтіс» Олександра Глімбовського.

«Альтіс-Холдинг» здійснював реконструкцію київського ЦУМу та Поштової площі, терміналу D аеропорту «Бориспіль», а також фігурував у будівництві дитячої лікарні «Охматдит». У період з 2010 до 2017 років компанії Глімбовського «Альтіс-Холдинг» та «Альтіс-Спецбуд» виграли державні тендери на загальну суму 3,4 мільярда гривень.

При цьому Денис Бігус і журналісти «Наших грошей» виявили, що корпорація Глімбовського сплачувала до бюджету кількасот тисяч гривень податків завдяки мінімізації прибутку через низку власних структур.

Фото: facebook.com/kateryna.glimbovska

Рік тому компанія Олександра Глімбовського SkyProject знесла садибу ХІХ століття на вулиці Лабораторній. Поряд будують багатоповерховий ЖК «Метрополь». Жителі сусідньої історичної садиби на Лабораторній, 11 стверджують, що забудовник пропонує викупити також і їхній будинок під паркінг.

Ще одна фірма Глімбовського придбала будинок на вулиці Рейтарській, 8Б. Після цього звідти були виселені галерея «Дукат» і арт-простір «Едукаторіум».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button