Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23563 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Matt Seymour, Unsplash

Ірландія першою з країн Євросоюзу повертає жорсткий локдаун через зростання кількості захворювань на коронавірус, повідомляє DW.

Нові обмеження почнуть діяти у ніч проти 21 жовтня і триватимуть шість тижнів – до першого грудня.

Під час карантину будуть закриті роздрібні магазини з товарами, які не є предметами першої необхідності, а також заклади культури. Ресторани і бари працюватимуть тільки на доставку або продаватимуть їжу на виніс. Кількість поїздок громадського транспорту скоротять на три чверті.

Жителям Ірландії заборонять віддалятися від своїх будинків далі, ніж на п’ять кілометрів. Винятком можуть стати поїздки через життєво важливі сімейні обставини, на роботу або до лікаря. Буде заборонено усі вечірки у приватних будинках і прибудинкових територіях та інші події.

Водночас навчання в школах продовжиться. Парки та дитячі майданчики також будуть відкриті.

За графіком worldometers.info, з початку осені в Ірландії спостерігається інтенсивний ріст кількості захворювань після значного спаду влітку

З початку пандемії в Ірландії офіційно підтвердили понад 50,9 тисячі випадків інфікувань COVID-19 і 1852 летальних випадки.

Тим часом локдаун запроваджує Уельс, Велика Британія. Дія карантину почнеться увечері 23 жовтня і триватиме до 9 листопада.

18 вересня суворий карантин запровадив Ізраїль. Обмеження почали послаблювати лише з 18 жовтня.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button