Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/oleksandr.tkachenko.ua

Міністерство культури та інформаційної політики рекомендує книгу «Справа Василя Стуса» Вахтанга Кіпіані, а голова відомства Олександр Ткаченко запевнив, що особисто закупить партію книг для національних бібліотек. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Творець «темників» вирішив знову виступити у звичній для себе ролі цензора, та на допомогу йому прийшов український суд. Якими б емоційними не були вислови автора, але тепер про роль кума Путіна у справі засудження радянською системою українського письменника знатимуть в рази більше людей. Так само, як його спроба заборонити роботу журналістів підштовхнула до Помаранчевої революції», – заявив Олександр Ткаченко.

Міністр запевнив, що особисто закупить книги для бібліотек України.

«Коротше, МКІП рекомендує книгу до читання. І поки справа буде в апеляції – особисто закуплю частину накладу для національних бібліотек», – заявив міністр.

19 жовтня Дарницький районний суд заборонив розповсюджувати тираж книги Вахтанга Кіпіані «Справа Василя Стуса» без дозволу народного депутата Віктора Медведчука. Суд визнав, що деякі фрази у книзі порушують честь та гідність.

Після цього автор книги заявив, що буде подавати апеляцію на рішення Дарницького райсуду Києва про заборону продавати книгу. Також про подання апеляції заявили у видавництві Vivat, яке видало книгу.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button