Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: deccanodyssey4u.com

Індійська залізнична корпорація з січня 2021 року відновлює роботу потяга класу люкс «Золота колісниця». Потяг курсуватиме по трьом індійським штатам, повідомляє The Economic Times.

Потяг відправлятиметься з Бангалора і курсуватиме по знаковим і туристичним місцям індійських штатів Карнатака, Керала і Тамілнад. Пасажирам пропонуються три пакети послуг: «Гордість Карнатаки» (шість ночей і сім днів подорожі по національному парку Бандіпур, містах Майсур, Чікмагалур, Хампі, Бадами і Гоа), «Коштовності Півдня» (шість ночей і сім днів подорожі по містах Майсур, Хампі, Махабаліпурам, Танджавур, Кумараком, Кочин та районі Четтінад), «Погляд на Карнатаку» (три ночі і чотири дні подорожі по містах Бандіпур, Майсур і Хампі).

У потязі є 26 купе з двома односпальними ліжками, 17 купе з двоспальними ліжками і одне купе для людей з інвалідністю. Вони оснащені телевізорами, кондиціонерами, Wi-Fi і ванними кімнатами. Також там є два ресторани, лаунж-бар, бізнес-центр, тренажерний зал та спа.

У тариф «Золотої колісниці» входить проживання, харчування, екскурсії, вхідні квитки в туристичні місця і квитки на транспорт до них. У тариф не входить плата за телефонні дзвінки, плата за камеру, спиртні напої, пральня, користування спа і бізнес-центром.

Раніше американська служба новин CNN назвала 20 найкращих нічних поїздів, якими зручно подорожувати Європою.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button