Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23646 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: info.uz.ua

Центральний залізничний вокзал Києва оцифрують та створять його схему з прив’язкою до конкретної локації всіх потенційних місць, які можна здати в оренду, зі зрозумілим зонуванням. Про це повідомив директор філії «Вокзальна компанія» АТ «Укрзалізниця».

За його словами, раніше було здійснено розрахунок площ вокзалів, проте до них є дуже багато питань – передбачається, що не всі площі були враховані.

«Переглянувши матеріали, в тому числі і міжнародних партнерів, які були залучені до підготовки TЕO для концесії, прийшли до висновку, що не вся інформація надавалася об’єктивно. Маємо чітку позицію і політичну волю правління, що необхідно провести аудит з зазначенням всіх площ максимально», – сказав Коваль.

Нещодавно «Вокзальна компанія» отримала від департаменту майнової політики УЗ офіційний дозвіл здавати в оренду приміщення. До кінця листопада 2020 року УЗ має намір вийти з першими лотами саме по оренді приміщень.
Також він повідомив, що УЗ працює з рекламними площами. За його словами, у рекламі дохідна частина мізерна: на вокзалах встановлені власні рекламні носії та конструкції партнерів. Однак договори пролонгувалися з 2013 року і зараз діє тарифна сітка семирічної давнини.

Раніше керівник ПАТ «Укразалізниця» Євген Кравцов опублікував рендер проєкту реконструкції Центрального залізничного вокзалу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button