Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

«Укрзалізниця» в 2021 році планує провести капітально-відновлювальний ремонт 50 пасажирських вагонів. Їх обладнають USB-розетками біля кожного місця та індивідуальними системами клімат-контролю, повідомив виконувач обов’язків члена правління, директор філії «Пасажирська компанія» Укрзалізниці Олександр Перцовський.

За його словами, роботи виконуватимуть на власних виробничих потужностях.

«У пріоритеті — проведення капітально-відновлювальних ремонтів пасажирських вагонів. Завдяки цьому за 30% вартості нового вагона де-факто отримуємо майже новий вагон. В силах Укрзалізниці на власних виробничих потужностях відновити значну кількість вагонів», — зазначив Перцовський.

Оновлені вагони матимуть сучасні елементи конструкції: кузов вагона, даховий кондиціонер, нові віконні блоки зі склопакетами, ролетні системи для захисту від прямих сонячних променів. Крім цього, рухомий склад планують обладнати USB-розетками біля кожного місця, під столиками встановлять спеціальні полички для зарядження телефонів, купе обладнають індивідуальними системами клімат-контролю, а на столиках з’являться спеціальні місця для склянок.

Перевізник у наступному році запланував рекордні інвестиції в оновлення пасажирського рухомого складу. Зокрема, очікується придбання 100 пасажирських вагонів на суму понад 2,7 мільярдів гривень коштом держбюджету та модернізація 50 пасажирських вагонів на 450 мільйонів гривень.

Раніше «Укрзалізниця» заявила про намір повернути харчування пасажирів у потягах і чекає на ідеї щодо нових послуг від бізнесу.

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button