Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23563 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: пресслужба благодійного магазину «Ласка»

Цієї п’ятниці, 27 листопада, благодійний магазин «Ласка» презентує апсайкл-колекцію, створену спільно з майстернею шовкографії Printostan.

«Ласка» відібрала 15 вінтажних і базових речей, на які учасники майстерні нанесли оригінальні принти.

«Через спільний проєкт ми хочемо переосмислити підхід до споживання та представити нове бачення потенціалу кожної речі», – повідомляють у «Ласці».

На презентації учасники майстерні розкажуть про процес переосмислення одягу і створення принтів. Речі з колекції можна буде придбати, під час презентації також можна буде випити келих вина і послухати треки від kohan і ezzzeo.

Подія відбудеться 27 листопада о 19:00 за адресою: вулиця Малопідвальна, 15.

Фото: пресслужба благодійного магазину «Ласка»

Printostan експериментує з методами фарбування тканин та популяризує техніку шовкографії з 2015 року.

Благодійний магазин «Ласка», заснований у 2012 році, приймає вживаний одяг, сортує та продає у магазинах або передає на благодійність. Торік «Ласка» робила схожий апсайкл-проєкт із художницею Ясею Хоменко.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button