Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Вулиця Липківського у Солом’янському районі. Уздовж жилових будинків – «ковзанка». Фото: Тарас Кайдан

В районі київського залізничного вокзалу тротуари прибрані від опадів лише поряд із комерційними закладами, у той час як ті ділянки, які б мали прибрати комунальні служби, – вкриті кригою і нагадують ковзанку.

За словами головного редактора «Хмарочоса» Тараса Кайдана, на вулиці Липківського перехожі йдуть проїжджою частиною, на якій немає криги. Біля розважального центру «Ультрамарин» тротуари очищені, бо відповідає за них комерційне підприємство, а не комунальники.

Вулиця Липківського у Солом’янському районі. Ліворуч – територія біля «Ультрамарину». Фото: Тарас Кайдан

Тим часом міський голова Віталій Кличко порадив киянам берегти себе і без гострої потреби не виходити на вулицю.

На брифінгу він повторив цифри від «Київавтодору» про кількість задіяної техніки і працівників, та зауважив, що ресурсів недостатньо. Тому просять власників кафе, ресторанів, магазинів обробити протиожеледними засобами територію біля своїх закладів.

Нагадаємо, увечері 10 грудня в Києві пішов крижаний дощ і вулиці вкрилися льодом. Відомо, що за вечір травмувалися понад 160 людей і трапилося понад 120 аварій.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button