Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Кадр із відео Дмитрий Лол, Facebook

За п’ятницю-суботу, 11-12 грудня, інспектори «Київблагоустрою» та райадміністрацій винесли понад 1400 приписів та склали 283 протоколи на підприємців, які вчасно не прибирали тротуари від ожеледі. За правилами благоустрою, балансоутримувачі повинні прибирати від снігу та ожеледі територію в радіусі 10 метрів від закладу.

«Столичні інспектори благоустрою працюють у посиленому режимі. Незважаючи на вихідний, ми продовжуємо моніторинг вулиць на предмет виявлення неочищених від льоду ділянок», – повідомив директор Департаменту міського благоустрою Олексій Кулеба.

Зазначимо, що кияни звертали увагу на те, що тротуари нерідко були прибрані лише поряд із комерційними закладами, у той час як ті ділянки, які б мали прибрати комунальні служби, – були вкриті кригою і нагадували ковзанку.

Міський голова Віталій Кличко запевнив, що провів «жорстку розмову» з київськими комунальниками: «Комунальні служби звітують, що працюють. Але ситуація в районах міста, з того, що я побачив, не покращилася».

Синоптик Наталія Діденко попереджає, що сьогодні, 14 грудня, на Україну іде циклон, тож киянам варто чекати нових опадів, зокрема «мряку, дощ, льодяний дощ, мокрий сніг». Температура повітря коливатиметься близько нуля, тож ожеледиця лишатиметься.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button