Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Cole Keister, Unsplash

Ізраїль з великим відривом веде перед за темпами вакцинації від COVID-19 серед країн світу. За даними ресурсу Our World in Data, створеного оксфордськими вченими, у країні фіксують показник у 11,55 доз на 100 жителів.

Графік: ourworldindata.org

Як повідомляє DW, першого січня щеплення зробили мільйонному жителю країни. Ним став один із мешканців арабського селища Умм-ель-Фахм.

Таким чином Ізраїль уже забезпечив вакцинацію більш як 10% населення. Зокрема, серед ізраїльтян старших за 60 років перше щеплення отримали понад 10% осіб. Загалом для досягнення високого рівня захисту потрібно зробити два щеплення. Вакцинацію в Ізраїлі проводять із 19 грудня вакциною BioNTech/Pfizer.

За абсолютною кількістю вакцинованих людей веде перед Китай із показником 4,5 мільйона доз. Також позначку в мільйон доз перетнули США та Велика Британія, яка почала вакцинацію першою.

27 грудня в Ізраїлі на два тижні запровадили третій локдаун.

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров’я України уклало контракт про постачання китайської вакцини від COVID-19.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button