Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23531 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: melissa mjoen, Unsplash

З 29 січня у мобільному застосунку «Київ Цифровий» з’явилася можливість отримання сповіщень про штрафи за порушення правил дорожнього руху та відразу сплачувати їх у смартфоні, повідомляє пресслужба КМДА.

Щоб скористатися новим функціоналом, потрібно додати номер автомобіля та увімкнути сповіщення про штрафи у профілі користувача. Квитанції за сплачені штрафи також зберігатимуться в застосунку. Водій може завантажити їх у смартфон, щоб підтвердження сплати було під рукою.

«За номером автівки можна буде легко перевірити наявність заборгованостей, миттєво перерахувати сплату та слідкувати за статусом штрафів», – зазначають розробники.

Квитанції за сплачені штрафи також зберігатимуться в застосунку. Водій зможе завантажити їх у смартфон, щоб підтвердження сплати завжди було під рукою.

«Київ Цифровий» – розроблений комунальним підприємством ГІОЦ застосунок, який п’ятого січня замінив Kyiv Smart City. Зокрема, у новий застосунок перенесли функціонал е-квитка: поповнення транспортної картки, придбання QR-квитків. Також за його допомогою можна забирати евакуйовану автівку без черги та отримувати сповіщення від ЖКГ.

У ГІОЦ пояснювали, що основною причиною заміни було те, що застосунок Kyiv Smart City належав не місту, а громадській організації.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button