Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23594 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/oleksandr.pertsovskyi

Виробники презентували нові сидіння для залізниці на виставці елементів інтер’єру вагонів приміських електричок, яка відбулася на Київському електровагоноремонтному заводі. Про це повідомив тимчасовий член правління Укрзалізниці Олександр Перцовський.

«Вирішили не просто йти за не змінними багато років регламентами, а запросили ключових постачальників обладнання до нас на виставку, представити свої нові рішення для приміських потягів – сидіння та інші вагонні меблі, віконні та дверні групи, туалетні системи тощо», – зазначив він.

Фото: facebook.com/oleksandr.pertsovskyi

Перцовський зазначив, що оновлення приміських електричок поки що підтримує лише сама Укрзалізниця, тож компанії важливо мінімізувати витрати на ремонт, а кожна зекономлена гривня піде на те, щоб зробити більше секцій.

Нагадаємо, цьогоріч Укрзалізниця запустила оновлену електричку з Тарасівка—Київ, яка прямує через Боярку і Вишневе. Також анонсували електричку Київ-Коцюбинське-Ірпінь-Буча. Ще у 2019 році керівництво Укрзалізниці озвучувало плани щодо проєкту Kyiv City Express – йдеться про модернізацію й налагодження сполучення між Києвом і містами-супутниками. У цей проєкт планували інтегрувати київську міську електричку, яка зараз перебуває на балансі Київпастрансу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button