Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото з фейсбук-сторінки Сергія Даніша

Найближчим часом маршрутом Київ-Коцюбинське-Ірпінь-Буча курсуватиме додаткова нова електричка, повідомив міський голова Коцюбинського Сергій Даніш.

За його словами, з таким проханням до Укрзалізниці звернулися також представники Ірпеня та Бучі, досягши домовленості. Електричка курсуватиме у ранкову й вечірню години пік.

Фото з фейсбук-сторінки Сергія Даніша

Цю електричку запускають у межах проєкту Kyiv City Express – йдеться про наміри Укрзалізниці модернізувати й налагодити сполучення між Києвом і містами-супутниками, зокрема броварський, білоцерківський, трипільський та бориспільський напрямки. У цей проєкт планували інтегрувати київську міську електричку, яка зараз перебуває на балансі Київпастрансу.

Жителі Коцюбинського раніше висловлювали бажання приєднатися до Києва. Але влітку Верховна Рада включила селище до Бучанського району Київської області. Мешканці переважно добираються до Києва власним транспортом або маршрутками до станції метро «‎Академмістечко»

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button