В Україні продаватимуть веганські бургери зі штучної риби
Спершу продукцію розповсюджуватимуть у 20 ресторанах Києва, Харкова, Львова й Одеси.
Спершу продукцію розповсюджуватимуть у 20 ресторанах Києва, Харкова, Львова й Одеси.
Фото: facebook.com/plantmadefish
На українському ринку з’явилися котлети з рослинної риби від американського бренду Good Catch. Зараз це три види продуктів – рослинні рибні бургери, рослинні рибні котлети та рослинні крабові котлети. Про це повідомляє офіційний український дистрибутор West Mills.
Котлети виготовляють із суміші з шести бобових, зокрема з сочевиці, нуту, гороху, сої, квасолі. Спеціальний інгредієнт, який надає смак морепродуктів, – олія з морських водоростей. Це продукт, виготовлений повністю з рослинного білка, тож підходить для веганів.
У Good Catch вважають, що вживання справжньої риби може бути небезпечним для здоров’я – риба, вирощена в неволі, може містити поліфосфати й антибіотики, за своє життя вона накопичує велику кількість шкідливих речовин, таких як поліхлоріванний дифенил, ртуть і діоксин, а також мікропластик. Крім того, рослинна альтернатива допомогає вирішенню екологічних проблем через надмірний вилов риби.
Спершу продукцію розповсюджуватимуть у 20 ресторанах Києва, Харкова, Львова й Одеси. Серед них – київські Kitaika, ECO-Buffet, Gremio Gril, «Євразія», Orang Utan та інші. Також веганські рибні бургери можна буде замовити в онлайн-доставці рослинних бургерів Beyond Meat.
Нагадаємо, нещодавно кондитерська компанія АВК почала виробляти м’ясо з рослинної сировини.
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті