Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 300 днів. За цей час ми опублікували 23649 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

До ремонту

У київському слідчому ізоляторі відремонтували одну камеру на 20 осіб. Міністр юстиції Денис Малюська опублікував фото приміщення до і після ремонту.

Після ремонту

Ремонт зробили за рахунок грошей, отриманих за платні камери у цьому ж СІЗО. Він обійшовся у трохи більш як 100 тисяч гривень.

До ремонту

Як видно з кошторису, п’ята частина цієї суми пішла на металеві двері з ґратами. Також у камері замінили вікна на металопластикові (майже 7000 гривень), купили нові меблі (14 тисяч гривень) і телевізор (3500 гривень), поклали лінолеум (12,6 тисяч гривень), замінили сантехніку та плитку (8500 гривень).

Після ремонту

Малюська запропонував продавати право назвати камеру своїм ім’ям з табличкою на вході. Невідомо, чи це жарт, але раніше Мін’юст справді створив можливість купити подарунковий сертифікат на користування послугами платних камер СІЗО.

До ремонту

Також Мін’юст торік почав продавати на аукціонах в’язниці. Зараз на Prozorro продають Ірпінський виправний центр, розташований у Коцюбинському під Києвом.

Після ремонту

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button