Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23429 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Сортувальна станція «Україна без сміття» до 31 березня прийматиме на утилізацію старі секс-іграшки. Акція проходить у партнерстві з секс-шопом Lovespace. За здані на утилізацію іграшки можна отримати знижку 15% на покупку товарів у магазині, повідомили Хмарочосу в Lovespace.

Здати неробочі іграшки можна на станції сортування сміття на вулиці Саперно-Слобідській, 25 у спеціальну бочку для утилізації від Lovespace. Станція працює з вівторка по неділю. У будні можна здати з 15:00 до 20:30, а у вихідні – з 10:00 до 15:30.

Також здати іграшки можна в шоурумі Lovespace за адресю Ярославська 55, щодня без вихідних з 11:00-22:00, або відправити поштою.

Для здачі на станції необхідно: вийняти батарейки й акумулятор, покласти іграшку в бочку для утилізації від Lovespace на станції, відсканувати qr-код на бочці та заповнити Google-форму.

В шоурум магазину іграшку потрібно принести в окремому пакуванні, а менеджер зорієнтує, як діяти далі.

За здачу аксесуарів можна отримати знижку 15% на будь-яку іграшку чи менструальні чаші від німецької компанії Fun Factory. Термін дії знижки – рік.

Раніше ми писали, куди українці зможуть здавати батарейки на гарантовану переробку.

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button