Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Денис Кузьменко, facebook.com/kuzbmenkoden

Новий український лоукостер Bees Airlines планує запустити свій перший рейс до кінця квітня. Зараз авіакомпанія подала заявки на отримання маршрутів у Державіаслужбу. Про це заявив керівник Bees Airlines Євгеній Хайнацький, повідомляє avianews.

За його словами, зараз розглядають передусім країни Кавказу, де приймають громадян України. Комерційний директор Олександр Джиджора уточнив, що йдеться про перельоти до Грузії та Вірменії. За його словами, квитки коштуватимуть від 1000-1500 гривень.

«Не варто очікувати квитків по два долари або по сто гривень. Це маркетинг. У кожного рейсу є економіка. Ми намагатимемося продавати якомога більше місць за доступними тарифами», – зазначив Джиджора.

Поки що Bees Airlines виконуватиме тільки чартерні рейси з Києві та Львова, а згодом – з Одеси та Харкова. 18 березня авікомпанія здійснила перший чартерний рейс з Києва до єгипетського Шерм-ель-Шейха. На борту було 180 пасажирів.

Також Bees Airlines розглядає можливість здійснення внутрішніх рейсів, але очікує, що уряд скасує НДС, щоб підтримати цей ринок.

Зараз флот авіакомпанії складається з двох літаків Boeing 737-800. Це випущені у 2010 році авіалайнери, які раніше літали з МАУ. У травні-червні очікують поставку ще двох літаків. На замовлення Bees Airline у них встановлять тонші крісла, що дозволить збільшити простір для ніг.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button