Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23637 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: пресслужба Дирекції будівництва шляхово-транспортних споруд

Рух на Кільцевій дорозі частково обмежать з 10 квітня до 30 червня. «Київавтодор» розпочинає капітальний ремонт на ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна.

На першому етапі ремонтуватимуть ділянку від Одеської площі до вулиці Луценка, а потім рухатимуться у бік Жулянського шляхопроводу. У цей час заїхати на Кільцеву з проспекту Глушкова можна буде вулицею Лятошинського і Луценка.

Також 10 квітня почнеться капремонт на на проспекті Степана Бандери, який триватиме до 28 квітня. Протягом цього часу зніматимуть дорожнє покриття між Оболонським проспектом і станцією «Зеніт».

Рух транспорту обмежуватимуть частково – для проїзду залишать по дві смуги у кожному напрямку.

Нагадаємо, до 2019 року Київська Окружна дорога складалася з ділянок, частина з яких перебувала на балансі міста, а частина – області. КМДА ініціювала рішення Кабміну щодо передання на баланс міста всієї Окружної, і проблемні ділянки можна було б поремонтувати.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button