Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: CANactions

Міжнародний архітектурний фестиваль CANactions відбудеться в Києві 18 вересня у гібридній формі, повідомляють організатори.

Планують проводити як онлайн, так і офлайн-заходи. Останні проходитимуть ан відкритому повітрі відповідно до епідеміологічних норм. Якщо ж буде посилено карантинні заходи, фестиваль повністю трансформується в онлайн-формат.

Читайте також: Хто такі київські урбаністи? Команда освітньої платформи CANactions

Темою CANactions 2021 буде житло – «одна з найголовніших проблем нашого часу».

«Минулого року ми ще гостріше відчули, наскільки життєвий комфорт формується житлом, оскільки через пандемію COVID-19 провели вдома більше часу, ніж будь-коли. Домівка була змушена перебрати на себе характеристики “других” та “третіх” місць — роботи та просторів відпочинку, розвитку і спілкування. Це ще більше оголило соціальні нерівності та проблеми, пов’язані з забезпеченням житла, як на глобальному, так і на локальному рівнях», – зауважують організатори.

На фестивалі Homes for Tomorrow планують розглядати такі теми:

  • Як жити щасливіше? Нові вимоги до якості житлового середовища: світові тренди й українські реалії. Якість домівок і якість житлового середовища.
  • Як жити разом? Нові способи організації: кооперативи, нові моделі доступного житла. Віддалені перспективи доступного житла в Україні.
  • Житлове перевиробництво чи все ще дефіцит домівок? Стан і розвиток комерційного житла в Україні. Бульбашка житлових комплексів як загроза якісному простору для життя, з одного боку; виникнення якісних житлових комплексів, з іншого.
  • Політика житла у пост-радянських країнах. Стан і підходи у Польщі, Румунії, Чехії.
  • Неможливий копі-пейст. Як критично залучати світовий досвід до українських та інших місцевих реалій.

Передзамовити квитки та отримати приємні винагороди від CANactions School можна долучившись до спільнокошт-кампанії фестивалю. Квиток на CANactions 2021 дарують за внесок від 300 гривень.

Нагадаємо, торік CANactions видало українською книгу «Усім потрібно житло».

Читайте також: Архітектор та засновник школи CANactions Віктор Зотов розповідає про свої проєкти та розвиток міст

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button