Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Майкл Щур/Facebook

У центрі Києва напали на журналіста Романа Вінтоніва, відомого як Майкл Щур. Він розповів, що на перехресті вулиць Ярославів Вал і Івана Франка у нього стався конфлікт з хлопцем на самокаті, в ході якого журналіста вдарили і приснули газовим балончиком в очі.

За словами Вінтоніва, він переходив дорогу пішохідним переходом, коли помітив двох хлопців, які їхали велодоріжкою на самокатах.

«Я зупинився, щоб їх пропустити. Бо їхали вони добренько так і, як я бачив, не гальмували. Перший проїхав повз мене. Коли другий порівнявся зі мною, я йому голосно гаркнув: “Пропускай пішоходів”», – розповів журналіст.

Після цього почалася суперечка. Ведучий заявив хлопцю, що той повинен був його пропустити. На що той відповів, що ні, бо він був на велодоріжці. Потім хлопець з самокатом розпилив балончик з газом журналісту в очі та продовжив прогулянку.

Тоді Вінтонів стягнув хлопця зі самоката та запитав, чому він розпилив йому в очі газ. Однак у відповідь той вдарив ведучого.

Ведучий телефонував у поліцію, однак вона на місце інциденту не приїхала. Патрульні порадили написати у відділку заяву, що він згодом і зробив.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button