Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23533 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: chesno.org

Депутати Київради не затвердили детального плану території Мінського масиву. Для підримки забракло чотири голоси, всього проголосували «за» 57 депутатів, пише рух «Чесно».

Сьогодні під час перерви на сесійному засіданні Київради проєктувальники ДПТ Мінського масиву доповідали про ситуацію. Це обурило громаду, оскільки трансляція не велася на офіційному каналі Youtube.

Забудова кварталу передбачає зведення 19 будинків на 6307 квартир у районі вулиці Юрія Кондратюка, на місці колишніх теплиць агрокомбінату «Пуща-Водиця». Кількість жителів зросте на більш як 11 тисяч.

ДПТ пропонує на місці частини гаражів збудувати багаторівневий паркінг. Власники гаражів зібрали підписи проти такої ініціативи. Натомість без багаторівневого паркінгу забудовувати ділянку неможливо. План також передбачає створення буферного парку.

Інвестором будівництва значиться компанія «Датоліт», наближена до забудовника Stolitsa Group. Також дві компанії-засновниці інвестора ДПТ пов’язують із нардепом від ОПЗЖ Вадимом Столаром.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button