Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Французька мережа спортивних магазинів Decathlon відкрила новий магазин у торгово-розважальному центрі «Проспект». Це перший магазин бренду на Лівому березі столиці.

Площа нового магазину сягає 1700 квадратних метрів, де на вибір покупців представлені товари для 70 видів спорту. Бренд має програму лояльності «Мій Декатлон», яка пропонує гарантію на товари від двох років та повернення протягом 365 днів без чеку.

«Відкриття нового магазину в ТРК “Проспект” – це новий крок для Decathlon Ukraine у нашому прагненні зробити спорт доступним для багатьох. Ми продовжуємо відкривати магазини там, де ми потрібні. Сьогодні на лівому березі Києва, а через місяць і в Одесі», – заявив СEO Decathlon Ukraine Флоран Гійє. У компанії уточнюють, що магазин в Одесі відкриється на початку червня.

В день відкриття відвідувачам запропонували взяти участь у квесті торговим комплексом, долучитися до спортивних активностей, а також скористатись акційними пропозиціями.

Перший магазин Decathlon в Україні був відкритий у березні 2019 року в «Рітейл Парку Петрівка» на проспекті Бандери, другий – у листопаді 2019 року на Біличах. Крім того, товари доступні для замовлення в інтернет-магазині.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button