Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23637 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Компанія Acer анонсувала конкурс Kimi’s Creator Challenge на підтримку організації Save the Children. Це міжнародний дизайнерський конкурс, де митцям запропоновано розробити дизайн взуття для автогонщика Формули-1 Кімі Ряйкконена.

Міжнародне журі складатиметься з представників компанії, команди Alfa Romeo Racing ORLEN, Sparco, а також самого Ряйкконена. Оцінювати роботи трьох фіналістів конкурсу будуть за такими критеріями, як оригінальність, емоційний вплив, естетичність і можливість технічної реалізації.

Компанія Sparco виготовить взуття за проєктом переможця конкурсу та передасть його Ряйкконену. Він вдягне пару на одному з етапів Гран-прі Формули-1, а потім залишить на ній свій підпис. Після цього взуття виставлять на аукціоні разом із ноутбуком ConceptD7. Кошти від продажу передадуть організації Save the Children, яка захищає права дітей.

Переможець отримає приз-систему ConceptD Creator Studio (робоча станція та монітор). Конкурс розпочнеться десятого травня. Проєкти можна буде подати на цільовій сторінці Kimi’s Creator Challenge до першого червня.

Конкурс проходитиме у понад 15 країнах. Організатори планують, що він стане майданчиком для просування спеціальних продуктів.

Кімі Ряйкконен – фінський автогонщик, чемпіон світу з автоперегонів у класі Формула-1 2007 року і двократний віцечемпіон світу у 2003 та 2005 роках. У сезонах 2007-2009 та 2014-2018 років виступав за команду «Феррарі». У 2018 року перейшов у команду «Заубер», перейменовану в «Альфа-Ромео».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button