Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах


Розробники ЛУН Місто Air запустили iOS-віджет «Повітря NOW» для смартфона, за допомогою якого жителі Львова і Києва зможуть стежити за якістю повітря. Віджет оновлюється в режимі реального часу і повідомляє про концентрацію шкідливого дрібнодисперсного пилу за вікном.

Коли повітря чисте, віджет забарвлюється на екрані телефона в зелений колір, прийнятне – жовтий, нездорове для чутливих осіб – помаранчевий, нездорове для всіх – червоний. Віджет є у двох розмірах – малий та середній.

Перед початком роботи застосунку необхідно дати доступ до локації, так він повідомлятиме актуальні показники і змінюватиме їх під час пересування містом. Дані оновлюються автоматично. iPhone-віджет інформуватиме про якість повітря українською, англійською чи російською мовами, в залежності від мови інтерфейсу.

Щоб встановити віджет на iPhone, потрібно: завантажити додаток «Повітря NOW» та обрати потрібний віджет. Завантажити безкоштовний застосунок на iPhone можна в AppStore.

Дані для віджета надає система моніторингу ЛУН Місто Air, а це понад 80 станцій у Київській агломерації та близько 20 у Львові. Всі станції калібровані в лабораторії.

Раніше компанія ЛУН Місто Air запустила у семи районах Києва трансляцію інформації про якість повітря на відеобордах. Також на екрани виводиться температура повітря.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button