Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: twitter/public

У Нью-Йорку в Нижньому Мангеттені до 50-річчя керівника Tesla Ілона Маска встановили його бронзову статую у повний зріст. Ініціатором скульптури стала соцмережа для інвесторів Public. Проте не всім вона прийшла до смаку.

Компанія розіграє 100 її мініатюр між тими, хто поділиться дописом з бронзовим Маском. Також охочі можуть поборотися за велику статую на аукціоні ebay.

Фото: twitter/MariaPesce

За основу взяли фото Маска, на якому він посміхається і охоплює голову руками, спостерігаючи за запуском ракети Falcon в Каліфорнії. Містяни та користувачі соцмереж розкритикували статую. Її вже порівняли з невдалою скульптурою Кріштіану Роналду в аеропорту португальської Мадейри. У коментарях люди обіцяють збити статую на електромобілі Tesla, відкрутити або знести їй голову.

Скульптура Крішніану Роналду. Фото: twitter.com/TTL_TM

Наприклад, видання Dazed склало список того, що можна зробити з невдалою скульптурою Маска. Вони пропонують перетворити її в публічний туалет, відправити на Венеру, що дозволило б Маску стати першою людиною, що запустив бронзовий монумент в космос, зняти в новому кліпі його дівчини Grimes або продати на аукціоні в форматі NFT.

Проте сам Ілон Маск ніяк не прокоментував скульптуру в свою честь.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button